Minner fra Berlin

I slutten av oktober tok M og jeg tok en svipptur til Berlin. For første gang siden vi ble foreldre for 18 år siden dro vi på tur alene. Rart, men romantisk.

Vi stod opp mens det var natt, og kom fram i morgentimene. Vi startet med frokost og en liten svipptur innom hotellet. Det så svært lovende ut (mer om det i et annet innlegg).

Etterpå gikk vi til søndagsmarkedet i Mauerpark. Der har vi vært flere ganger på sommeren, men aldri på senhøsten. Det var nesten like mye liv (litt færre artister), vakre farger og behagelig temperatur. Vi koste oss.

På vei videre fikk vi med oss litt stemningsfull musikk. Jeg fikk ikke festet det til film, men ved siden av stod en synthartist som oppvartet med silent disco. Både han og tilhørerne hadde headset på, og digget med full innlevelse til en rytme som vi andre ikke hørte. Fascinerende.

Vi sveipet innom det gamle nabolaget vårt (i alle fall liker vi å tenke sånn på det, siden vi bodde i en leilighet der i over to uker). Det var som å komme hjem. Vi stoppet og tok en kaffe på et av favorittstedene våre for denslags: Bonanza Coffee.

Vi tok også en tur innom søndagsmarkedet på Boxhagener Platz. Der har vi også vært flere ganger, og også det ble et trivelig gjensyn.

Etterpå spiste vi vietnamesisk middag, sjekket inn på hotellet, hvilte litt og dro på konsert med Kvelertak. Det ble en fantastisk opplevelse.

Tidlig neste morgen hadde M og jeg hver vår tatoveringsavtale. Etterpå brukte vi de siste timene på å vandre litt rundt og drikke god kaffe. Så var det retur, på en dag det var snøkaos i Norge. Vi dro fra nærmere 20 grader til full vinter. Men vi var varme på innsiden, av innholdsrike og fantastiske timer i yndlingsbyen vår.

Previous
Previous

Let´s do 52/45: Shoot wide

Next
Next

Let´s do 52/44: Landscape