Bonussommer og bursdag

I helga hadde jeg bursdag, og jeg kunne ikke bedt om en finere feiring. Sola la sine varme armer rundt oss, og hele dagen føltes lun og god. Vi fikk grillet for aller første gang denne sesongen (!), og vi kunne nyte måltidet ute, uten å få gåsehud. D pynta seg i de gylne skoene jeg giftet meg i, vi studerte en øyenstikker, kjente den søtlige duften av sitronblomster fra sitrontreet vårt, og kastet ringspill. Det var så koselig at det kilte i magen.

På grunn av den dårlige sommeren har hagen levd sitt eget liv. Den har stått der og pleiet seg selv. Det var gledelig å ta en rundtur i den og se at den faktisk har klart seg godt. Nå bugner den av alle slags farger, og jeg har knapt sett den så vakker som nå. Livsglad og bohemsk.

Til og med solsikkene har vokst seg lange og slanke under radaren. Denne ettermiddagen kikket de ned mot oss mens de nikket døsig med hodene sine. Solstrålene danset i kronbladene deres, og det føltes som det var høysommer igjen.

Vi nøt timer under sola, helt til den steg ned bak fjellkammen bak huset. Da hadde vi fått en hel bonussommer med på bursdagsfeiringa.

Det beste var at det var enda litt mer kos i vente. Vi fant litt ekstra plass i dessertmagen, og forsynte oss skamløst av bursdagskaker.

Jeg la meg mett. Lykkelig. Og ikke det minste trist over at jeg hadde blitt enda litt eldre.

Previous
Previous

Problemløsing i praksis

Next
Next

Let´s do 52/35: Letters