Dager på Sørlandet II/IV: Bypiknik og strandharmoni

Det ble søndag, og vi hadde goooood tid. Utenfor dominerte gråværet, mens inne i teltet var det småpludring, Gruble, veving og puslespill. Deilig, retro sommerfølelse, der ingenting haster, og gråværsdager er dager der man kan sitte inne og høre regnet danse på taket.

Etter hvert tok vi turen inn til Arendal. Der ble det byvandring og improvisasjon til vi kjente magene var middagsklare.

Vi bestilte take away fra en vitetnamesisk restaurant, og ventet i spenning på å utfordre ganene våre.

Mens vi ventet måtte D bare lukte på blomstene…

…før hun danset lykkelig nedover gata. Så godt å se at glede kommer av de minste ting, og at alt ikke trenger å være kostbart og actionfylt.

Maten skuffet ikke, og vi nøt den i frisk luft langs Pollen. Vi unnet oss noe søtt til dessert, og skaffet oss hver våre velsmakende kuler med gelato. Et perfekt avrundet måltid.

Vel tilbake på campingplassen igjen gikk vi en tur ned på stranda. D insisterte på å ha med seg paraply.

Jeg fikk for meg å gjennomføre ukas fotoutfordring der og da, og prøvde å instruere en scene. M skulle sende vannstråler over D, og hun skulle stoppe dem med paraplyen. Jeg fikk noen fine bilder, men aller artigst var det å hvordan D poserte og tok instrukser. Det er tydelig at hun er vant til å fotograferes…

Litt typisk oss spora det plutselig av. Posering utviklet seg til vannkrig, og så var vi i gang…

M lot seg definitivt ikke be to ganger, og var mer enn villig med på leken.

Etter hvert ebbet det hele ut i rolig harmoni. Bølgenes regelmessige rulling mot strandkanten har gjerne den virkningen.

Previous
Previous

Dager på Sørlandet III/IV: En god start på dagen

Next
Next

Dager på Sørlandet I/IV: Revisitt på stranda