Første besøk på kaffebrenneriet

Sekker med kaffe-0453.jpg

[Inneholder reklame for egen bedrift]

I går var jeg for første gang på besøk i det nyoppstarta kaffebrenneriet til M. Det var så flott å se hva han har fått til. Han har vært så modig!

Kaffebrenner-0455.jpg

Han har tatt et stort sprang ut i det ukjente, og virkelig turt å satse. Det beste har vært at responsen har vært god og varm. Den lille bygda vår har lagd plass, og solide Diedrich har fått et flott lokale å jobbe i.

Gulv-0462.jpg

Det er høyt under taket, nystøpt, solid industrigulv, gode lysforhold og sameksistens med en sjarmerende bruktbutikk. Jeg elsker miljøet og stemningen.

Kaffe-0456.jpg

M har ikke noe eget utsalg enda, men har levert til den lokale butikken. Ellers har både lokalbefolkningen og hyttefolket vist interesse, og har noen lyst på kaffe, finner M alltid en måte å levere ut på.

Broren til M er keramiker, og har levert noen fantastiske kopper som går hånd i hånd med kaffen til M. Det skal være en velværeopplevelse både å holde kaffen i hånda og å nyte den.

Kvern-0463.jpg

Kunden kan velge å kjøpe hele bønner for ferskest mulig opplevelse, eller få dem kvernet, til ulike behov. Målet er at alle som handler kaffe skal få en best mulig smaksopplevelse.

Brasil-0464.jpg

M er helt i oppstarten enda, men det ser lovende ut. Ikke minst kiler det i magen, fordi dette er noe han og vi kan skape selv, noe som motiverer og gir overskudd.

Sekker med kaffe II-0454.jpg

Nå krysser vi fingrene for at bedriften har livets rett, og at den kommer til å vokse seg trygg og solid.

Previous
Previous

Instagram i april

Next
Next

Let´s do 52/16: Blurry background