Instagram i april

1.jpg
  1. Vi starta måneden med påskeferie, og avsluttet den med helt åpen horisont mot framtiden.

2.jpg

2. Jeg hadde god tid til å sette opp måneden, og lekte meg med malerpensler mens jeg lot det ta form. Jeg gikk etter hvert over til større pensler, og malte veggene i TV-stua i en litt lunere farge. De kledde påskens tulipaner godt. Lille D fikk sin første flette, og ble plutselig veldig stor.

Fargekode: 1016 Blek sand

3.jpg

3. Vi var noen dager inne i måneden før bullet journalen var klar, men det gjorde ingenting, for vi hadde tiden på vår side. Vi koste oss med hvert vårt bugnende påskeegg, spiste lange påskelunsjer og prøvde å få tid til de tingene hverdagene ofte ikke tillater. Noen av vårens første varmende stråler fant det gylne håret til lille D og ga det ekstra glans.

4.jpg

4. Det ble hverdag igjen, men påsketulipanene holdt enda litt til. Vårens stråler fortsatte med å varme, og jeg fokuserte på å være bevisst hverdagsøyeblikkene og magien i dem. Jeg gikk fra sykemelding tilbake i jobb, og trengte god energi med meg på veien.

5.jpg

5. Lille D mente det var på høy tid å ta i bruk sesongens kjoler. Vi pakket ned den tunge veluren til fordel for lette, sommerfargede gardiner som lyset filtreres gjennom. De varme klærne ble værende litt til, mest i reserve. Som regel klarte vi oss uten dem.

6.jpg

6. Modige, vakre og enestående E som alltid tør å være seg selv, og som er et så godt forbilde. Når en ny sesong ankommer, må den gamle legges litt på vent i boden. Så like, men likevel så unike og forskjellige. Jentene mine. Keramikk fra broren til M er også helt unik. Nå er koppene blitt en del av det store kaffeeventyret vårt.

7.jpg

7. Vi venter enda på at våren skal lune skikkelig. Mens vi venter, henter vi inspirasjon til uteområdet. Vi drømmer om å ta noen store skritt videre i år. Vi har plantet inne, og håper at vi etter hvert kan plassere potter med ulikt grønt i vårt helt eget drivhus. Enda en kopp, helt magisk. Heldige er vi som får nyte brukskunst av en slik kvalitet. En liten kjærlighetserklæring i bakhodet til lille D.

8.jpg

8. Søndagssysler. Lek med kamera for å løse fotoutfordringen jeg har gitt til meg selv. Bretting av tøy. En lang, Berlininspirert lunsj. Søndager der rytmen stemmer kan være bedre enn alle de andre dagene i uka til sammen.

9.jpg

9. Lille D prøver seg som fotograf, mens jeg lurer på om jeg vil male litt mer. Jeg ble så fornøyd med siste prosjekt, og er klar for enda flere farger.

10.jpg

10. Vi dro til byen for første gang på lenge. Etter full nedstengning, åpner det så smått opp rundt oss, og vi er mer enn klare for å komme i gang igjen. Jeg var også veldig klar for å se kaffebrenneriet til M, og fikk endelig anledning til å komme på besøk. Det er så fint å se hvordan drømmen har blitt omsatt til en veldig konkret virkelighet.

11.jpg

11. Siste dag av april sa både M og jeg opp jobbene våre. Vi har begge godtatt for mye over for lang tid. Nå er vi klare for å gå videre. Vi vet ikke helt hva vi møter, men vi har valgt å satse. Nå er horisonten helt åpen, og vi har startet nedtellingen til en ny hverdag.

Previous
Previous

Let´s do 52/17: Tell a story with objects

Next
Next

Første besøk på kaffebrenneriet