Instagram i januar: Nyforelsket

1.Jeg får sommerfugler i magen av det nye året. Det har vært veldig godt mot oss i denne åpningsmåneden.

2. Året var helt ferskt, men D ville gjerne ha på seg julekjolen litt til. Jeg la til rette for at hun skulle få føle seg som en eventyrprinsesse en liten stund, og sørget for å forevige øyeblikket.

3. Vi nøt de siste restene av jul, før vi ryddet den helt vekk. Akkurat passe forsynte.

4. Januar, med sine blanke ark, gjør alltid noe med meg. Jeg begynner litt på nytt i rommene vi bor i, og får masse overskudd tilbake.

5. Myke snøfiller kom ustanselig dalende ned fra himmelen, og alt ble pakket inn i enorme hvite snødyner. Verden ble rundere i kantene, og det var om å gjøre å lagre vinterlykken i minnebanken.

6. Hverdagene var travle, men helgene kom og innbød til å bruke familietiden godt sammen.

7. Én av helgene satte jeg meg på toget og tok turen til Sørlandet. Der ble jeg tatt godt imot av søsteren min, og vi fikk ei perfekt langhelg sammen. Jeg fikk se arbeidsplassen hennes, og jobbe ukas siste timer der. Vi spiste indisk mat på restaurant, og jeg fikk det ene delikate måltidet etter det andre servert rundt spisebordet hennes. Vi gikk turer i lysløypa med hodelykt, og titusenvis av snøstjerner stålte mot oss mens vi gikk. Vel hjemme foldet vi beina under oss i sofaen, løste verdensproblemer og koste oss med noe søtt.

8. Men lykken var enda litt større. Vi dro til sentrum og fant hver våre skatter på brukthandel. Vi trasket i brosteinsbelagte gater og tok oss tid til å være nostalgiske. Vi shoppa litt klær på salg, og oppmuntret hverandre til å falle for fristelsen, før vi avsluttet det urbane livet med et cafébesøk. Hjemme igjen varmet vi hendene rundt hver vår bolle med fyldig og velsmakende suppe, før vi tok turen ut i lysløypa igjen. Alt var bare balsam.

9. Til slutt var tiden inne for å vende nesa mot de som ventet hjemme. Toget fraktet meg målrettet i riktig retning, mens jeg satt og bearbeidet alle de fine øyeblikkene.

10. Jeg rakk akkurat å komme hjem til at D fikk feber, og de neste dagene gikk med til å gi henne omsorg og pleie. Plutselige tidslommer og muligheter til å være sammen er noe gyldent. Vi tok godt vare på den ekstra tiden.

10. Enda en gang så jeg meg nødt til å bestikke D litt. Hun fikk sjokolade, og jeg fikk bilder som jeg allerede elsker.

11. Januar var på oppløpssiden, og spanderte helt til slutt på seg perlemorsskyer, mystisk himmelatmosfære, ei rosa stripe og lykkelige bevegelser til glade rytmer. Januar har fått meg til å bli nyforelsket i livet jeg lever.

Previous
Previous

Let´s do 52/5: Light

Next
Next

Let´s do 52/4: Colour riot