November på Instagram: en bølge av vennlighet

1.Vi har lagt bak oss den lyseste novembermåneden jeg kan huske, pakket inn i myk snø og gnistrende vintervær.

2. Høsten ga medvillig etter, og prøvde ikke en gang å sende tåkearmeen sin. De to årstidene gled over i hverandre på vakrest mulig måte, og noen herlige dager fikk vi det beste av begge verdener.

3. Så tok vinteren helt over. Vi tok årets første aketurer rekordtidlig. Vel inne igjen var det godt å finne varmen foran vedfyren.

4. Som vanlig var det mest hverdager. Jeg stelte med den nye tatoveringa mi, D pyntet seg og M kom hjem til meg med små oppmerksomheter.

5. Det er ikke til å komme fra. Vi deler hus med en diva. Men hun er den mest fantastiske divaen jeg vet om. Alle dager fylles med godt innhold i selskap med henne.

6. Det er også fantastisk fint å tilbringe tid med E. Hun er klok og snill og morsom, og vil gjerne gå på konserter med meg. Jeg er en heldig mamma.

7. Vi var på konsert med Undergrunn, og det var helt vanvittig. Det var ikke bare en konsert. Det var en forestilling.

8. Det ble flere turer ut for å løse månedens fotoutfordringer. November var unormalt vakker i år.

9. Vi begynte å kjenne litt på førjulsstemning, og kanskje lå det litt i underbevisstheten min når jeg fotograferte…

10. Vi tok en handletur for å snikstarte med noen av ærendene. Ikea var veldig populært, en enorm lekestue for D.

11. Og nesten før vi visste ordet av det stod vi på terskelen til måneden vi pleier å lengte sånn etter. Forventningene fikk følge av vakre nordlysscener, og alt var så vakkert som det bare kan være rett før knoppen springer. Vi plukket fram juleeskene og begynte så smått å pakke vekk ting og tang. Nå gjør vi plass til desember.

Previous
Previous

Rampenissen in da house

Next
Next

Locke i Berlin