Sweet sixteen

E-8616.jpg

I dag har vi feiret E. E med det store hjertet, de vide tankene og det gode vesenet.

Flagg-8581.jpg

Og selv om vi fikk atter en grådag og flagget hang slapt, prøvde vi å skape god bursdagsstemning inne.

Vi pyntet med roser som hadde overlevd 17. mai, og supplerte med noen nye. Stearinysene var rester etter Es voksenfest (i stedet for konfirmasjon), og ballongene var igjen etter navnefesten til lilleD. Det føles greit å bruke av det man har, og jeg synes nesten det blir mer hjemmekoselig når ikke alt matcher.

Bursdagsbarnet-8587.jpg

Hverdagen er fortsatt ikke tilbake til normalen, men et lite lag kunne vi samle for å feire. Når først gjestene var ankommet og gavene var pakket opp, var det bare å kaste seg over kakene.

Pavlova-8590.jpg

Bursdagsbarnet hadde bestilt pavlova, og da ble det selvfølgelig sånn. Ellers koste vi oss med brownies, gulrotkake og egenprodusert kaffe. Ingen gikk sultne fra bordet.

Etter kakene hadde de minste behov for å få ut litt energi. Det gjorde de på best mulig måte. Masse positivt overskudd og godlyder minnet meg på hvor takknemlig jeg er for at jeg er småbarnsmor (også).

Godstol-8601.jpg

Bursdagsbarnet selv samlet seg litt i godstolen under et lunt teppe etter at selskapet var over. En liten time senere la hun ut på sin aller første øvelseskjøringstur. Men det er en helt annen historie…

Previous
Previous

Let´s do 52/21: Golden hour

Next
Next

Let´s do 52/20: An activity