Campingferie i Sverige V/V: Smögen, en rosa ballonghund og heftig vannkrig

Vår siste hele dag i Sverige bestemte vi oss for å dra til Smögen. Planen var å se seg rundt (selv om vi har vært der før), for så å bruke resten av dagen på bading og piknik i nærområdet. Del to av planen gikk i vasken, da det blåste så mye at vi nesten ble tatt med i kastene.

Vi tok turen langs bryggekanten og litt opp i høyda for å få overblikket. Det var fint, men da følte vi oss også mettet. Det var litt for mye køgåing og buzz.

Vi ruslet tilbake til sentrum der vi hadde parkert, og vendt nesa hjemover. Vi var fortsatt klare for piknik, og var på utkikk etter et passende sted på hele returen. Men vinden løyet ikke, og før vi visste ordet at det, var vi tilbake på campingplassen igjen.

Der var det fullt barneshow, og D fikk seg både glittertatovering og en rosa ballonghund. Det var det eller beste plasteret på såret hun kunne fått etter en dag som ble litt annerledes enn planlagt.

Vi tok en tur på stranda, og det utviklet seg fort til full vannkrig. D var i krigsmodus, og M måtte ta konsekvensene av det. Det ble et herlig stilstudie i fullt fokus (D) og dødsangst (M).

Til tross for en tur med mye vær, ble dette en harmonisk og fin avslutning på Sverigeferien vår. Og når det siste vi fikk med oss fra stranda var solstråler som danset over bølger, tråbåter og viltre barnekrøller, var alt idyll.

Previous
Previous

Let´s do 52/30: Minimalism

Next
Next

Campingferie i Sverige IV/V: Göteborg