Fra full vinter til sped vårspiring

1.jpg
  1. De siste restene etter jul hang fortsatt igjen, samtidig som vi tok et stort steg i retning den lyse og varme halvdelen av årshjulet.

2.jpg

2. Lysene fylte rommene på en ny måte, og de føltes med ett fornyet. LilleD fant fram hatten og ble bevisst sin egen stil. Hun slo seg mer og mer til ro på rommet sitt, og konturene av personligheten hennes trådte stadig tydeligere fram.

3.jpg

3. Jeg fikk belønning etter å ha stått lenge på venteliste, og E fikk endelig feiret sitt nyttårsball etter å ha fått det utsatt gang på gang. Jeg fikk omsider orden på gangen nede, og fikk satt februar i system.

4.jpg

4. Bowie kom på plass igjen etter ei lita pause. Vi spiste lunsjer badet i lys, og hverdagsmiddager der vi løste verdensproblemer og gledet oss over hvor mange krumspring en spaghetti kan gjøre på veien fram til mål.

5.jpg

5. Hverdagen var vakker; myke sokker i deilige fargetoner, estetisk hudpleie, pastellhimmel og fløyelsmyke kronblad.

6.jpg

6. Lyset danset over veggene og bød opp skyggene til dans. Vi feiret morsdag og jeg følte meg verdsatt.

7.jpg

7. Dagene var iskalde, men sola var i alt.

8.jpg

8. Skolen dro på fjelltur og hadde en magisk dag i vinterværet. Så meldte varmen plutselig sin ankomst, og himmelens farger endret seg. Rommene vi levde i gjorde seg klare til vår.

9.jpg

9. Nytt overskudd ga kreativ energi, og jeg lekte meg med maling og fotografi. Litt på etterskudd bakte jeg fastelavnsboller som vi spiste sammen med naboene.

10.jpg

10. Det ble lilleDs dag, og hun ble feiret tre dager til ende.

11.jpg

11. Festen er over og vi har kake igjen. Vi har vinterferie, og ser fram til dager sammen, helt i vår egen rytme.

Previous
Previous

Bujo i mars

Next
Next

Feiring av bursdagsbarnet