Instagram i april: et hav av gode følelser

1.Jeg er så full av takknemlighet. For familien. For mulighetene og løsningene. For våren. For de gode følelsene.

2. Jeg startet måneden med kreativt overskudd, og tok bilder som gjorde meg glad.

3. Hjemmet gikk gjennom en brytningstid, mellom vinterens lune, kjærlige farger og vårens fargesprell.

4. Det gode overskuddet fulgte meg videre, og jeg tok poetiske bilder av E. Jeg får en god og varm følelse inni meg når jeg ser på disse tablåene.

5. Det ble påske, og vi fylte den med alt som er godt.

6. Vi dro på hytta, og den gode varmen forfulgte oss hit. Vi gikk ute uten tunge ytterklær, og kjente solstrålene lokke fram fregner på nesene våre. Vi gikk tur, kilte hverandre og klemte masse.

7. Vel hjemme vridde jeg av meg ullundertøy og hoppet inn i en finkjole. Jeg brukte meg selv til ukas fotoutfordring, og var langt utenfor komfortsonen. Jeg liker ikke bildene spesielt godt, men synes de er uttrykksfulle.

8. Helt på tampen av påskeferien rakk vi en tur til Langedrag, og når hverdagen startet igjen var vi fullt oppladet med god energi.

9. Dagene med varme gjorde at det ble grønnere og grønnere rundt oss. Inne gjorde vi oss klare for å flytte ut i drivhuset. Vi samtalet om drømmer rundt kaffekoppene våre, og lot oss fascinere av hvor fort en treåring i trassalderen kan skifte lune.

10. LilleD fortsatte sine kreative eksperimenter. Hun limte, formet bokstaver og tegnet blomster. Det var som det åpnet seg en ny forståelse, og hun begynte å etterlikne verdenen hun hadde rundt seg.

11. Ei god venninne og jeg fant tid i en travel hverdag, og dro på utflukt til en sjarmerende bruktbutikk. Der fant vi hver våre bruktskatter, og koste oss med noe godt i magen etterpå. Tiden var et ikketema, og hvilepulsen var allestedsnærværende.

12. I løpet av dagene som gikk, vant våren endelig drakampen med vinteren. Tegn på vår: Sesongen med is i fryseren er udiskutabelt i gang. Naturen eksploderer i alle slags transformasjoner. Det begynner å skje ting i drivhuset. Vintergarderoben er byttet ut med lettere klær i glade farger. Og sist men ikke minst: blåveis.

Jeg har aldri før sett så mange blåveis som i år. Det topper bare alle de fine følelsene april har fått meg til å føle på. Det gir masse overskudd til den nye måneden som skal ta form foran oss.

Previous
Previous

Let´s do 52/17: Framed

Next
Next

Inspirasjon i april