Instagram i mars: fra fjellets ro til øresus

1.Denne måneden har noe av mobiliteten kommet tilbake i livene våre. Vi har tint opp, og begynner å bli mykere i bevegelsene våre.

2. Måneden startet med vinterferie og klassisk vintervær. LilleD bygde en liten snømannfamilie, og forærte et mellommåltid til nese.

3. Så dro vi til hytta og levde det enkle liv på best mulig måte. Det er det stedet i verden som gir meg aller mest sjelefred.

4. Godfølelsen satt i kroppen lenge, og da jeg skulle ta bilder til månedens første fotoutfordring, følte jeg meg nesten som en fotograf. Jeg var trygg og sikker og fikk til akkurat det jeg ville.

5. Når hverdagen begynte igjen, hadde vi overskudd å gå på. Små vårtegn ga seg til kjenne. Vi voksne tok en bytur og lot oss inspirere av nye muligheter. Vi fordypet oss i dem over et par kopper kaffe og noe søtt. Jeg prøvde ut nytt fotoutstyr og ble enda litt mer inspirert. Små ting i det hverdagslige fikk meg til å stoppe opp og smile. Og vinteren var stadig tydeligere på vikende front.

6. LilleD ville gå i kjole hver dag, for da ble det ekstra gøy å snurre rundt og rundt. Og så følte hun seg så innmari fin.

7. Det ble flere fine gåturer, og for hver gang vi trakk frisk, luft var det blitt litt mer vår rundt oss.

8. Ny fotoutfordring, og jeg gikk helt nær. Helt til tingene måtte avsløre sine innerste hemmeligheter.

9. Midt oppi dagene som gikk, dukket det opp en ekstra fin søndag. Den var fylt til randen av innhold, og alt var bare godt.

10. Det dukket opp en fotoutfordring som ga meg litt mer motstand, og jeg fikk ikke helt til det jeg hadde ønsket. Men jeg fikk til noe annet i stedet, og var fornøyd med at jeg i alle fall er god til å improvisere.

11. Så kom dagen husets tenåring har hatt nedtelling til i en liten evighet: livets første konsert i Oslo Spektrum. Jeg var hennes utkårede selskap, og fikk dele hele opplevelsen med henne. Det ble en lenge etterlengtet mor-datter-dag, og den var bare vår. Forventningene, gleden, spenningen. Alt var badet i sollys og et Oslo i vår.

12. Til slutt fadet også denne måneden ut. M er på kaffemesse i Amsterdam, mens jeg holder i trådene her hjemme. Spirene i vinduskarmen blir sterkere og sterkere, og snart er vinter og vår helt ferdige med å måle krefter for denne gang. Velkommen april.

Previous
Previous

Let´s do 52/13: Technology

Next
Next

Inspirasjon i mars